Login
+Follow
Login

9 dagar kvar

By helsingeoutdoor on 2013.06.06 In Uncategorized

Jag ser med spänning fram emot nästa lördag då Helsinge Outdoor öppnar portarna med sitt nya koncept som upplevelsemässa för aktiva friluftsmänniskor. Vi erbjuder massor av aktiviteter att prova på, tävlingar, föredrag och uppvisningar för hela familjen, och vi vill locka just Dig att komma och testa! Med fokus på kunskap vill vi att Du ska få en aha-upplevelse hos oss. Naturen är den gemensamma nämnaren för allting på mässan. Vi tror att om man har en hobby som utövas i naturen är det nära till hands att man kan gilla andra aktiviteter som utövas i naturen, om man kommer i kontakt med det!

0 Responses to "9 dagar kvar"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

+Follow
Kategorier

Login